Despre proiectAccesul pacientului la servicii medicale oncologice de înaltă calitate este o problematică care și-a găsit rezolvare pe alocuri, acolo unde din fericire competența profesională și viziunea sunt armonizate cu implicarea comunității și un management eficient. Pacienții oncologici din județul Caraș Severin sunt nevoiți să parcurgă sute de km pentru a beneficia de serviciile medicale specifice, situație care generează disconfort și consum de resurse.

Ne-am propus să venim mai aproape de oamenii bolnavi de cancer din acest județ, SĂ CONSTRUIM O CLINICĂ DE ONCOLOGIE care sa le ofere îngrijirea de care au nevoie – în proximitatea domiciliului. Noua clinica medicala va funcționa într-o clădirea structurată pe 4 niveluri cu o suprafață totală de 1000 mp. Va dispune de cabinete medicale în ambulatoriu, spitalizare de zi și continuă, oncologie medicală, imagistică și farmacie cu circuit închis. Investiția în construcție se ridică la 2 mil. euro. Studioul Teritorial Radio România Reșița prin Campanie “Muzică pentru Viață” va susține demersul nostru. Suntem convinși că împreună vom finaliza cu succes acest proiect.Despre Asociatia Oncohelp Suntem o organizație non-profit care încă de la înființare a devenit un real sprijin pentru pacienții oncologici din toată zona de Vest a României. Satisfacerea nevoilor pacientului oncologic pornind de la diagnostic, tratament și până la suport psihologic, reprezintă misiunea asumată acum mai bine de 18 ani, atunci când un deziderat s-a transformat încet, încet, în ceea ce azi numim – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Pornind de la convingerea membrilor fondatori că accesul la sănătate trebuie să fie asigurat tuturor, indiferent de situația materială și socială a fiecăruia, încă de la început am încercat dezvoltarea unei instituții medicale care să combine avantajele unei organizări de calitate superioară cu accesibilitatea largă generată de sistemul public de sănătate. Colaborăm cu Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru a susține necondiționat pacienții cu afecțiuni oncologice din România și suntem membri ai Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC).

188
SMS-uri trimise

Donează
2€ / luna

Trimite un SMS la
8845

Cod
ONCOHELP