Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă.

În acest nou context, în care cu toții suntem în autoizolare pe perioada pandemiei de coronavirus, multe persoane se află în situații dificile, care le împiedică accesul la procurarea produselor de protecție și de îngrijire a sănătății.

În această situație sunt multe dintre persoanele cu dizabilități motorii din țară. Aceste persoane vulnerabile întâmpină dificultăți legate de aprovizionarea cu produse de protecție a sănătății și de îngrijire specifice dizabilității, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, , riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare.

Pentru a le sprijini, Motivation donează în următoarele 6 luni pachete de bază ce conțin produse de îngrijire a sănătății pentru persoane cu dizabilități locomotorii din țară, selectate de echipele noastre.

Începând cu luna mai și până la finalul lunii octombrie 2020, Fundația Motivation va direcționa sumele provenite din donațiile prin SMS cu textul ACTIV la 8844 pentru achiziția și distribuirea gratuită a acestor pachete cu produse de bază, necesare copiilor și adulților în scaune rulante. Acestea pot include măști de protecție din bumbac, mănuși de unică folosință, lichid dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru scaunul rulant, cremă de protecție pentru piele/prevenirea escarelor, kit de îngrijire a scaunului rulant.

Ajută-ne să schimbăm și de această dată povestea. Trimite textul ACTIV la 8844 și contribui cu 2 euro lunar la protejarea sănătății persoanelor cu dizabilități motorii în perioada pandemiei.

 

Despre Fundaţia Motivation:

Fundația Motivation este o organizație neguvernamentală creată în 1995, singura din țară care oferă echipamente și servicii de mobilitate și viață independentă persoanelor în scaun rulant. Până acum, am redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 23.000 de persoane cu dizabilități din România. Prin Fondul Scaunelor Rulante, donăm an de an peste 1.000 de scaune rulante personalizate copiilor și adulților cu dizabilități. Sistemul public de sănătate acordă dreptul la un scaun rulant odată la 3 ani, însa costul acoperit este insuficient pentru un echipament de calitate. Lipsa unui scaun rulant pe măsură, sau un scaun rulant nepotrivit, condamnă utilizatorul la grave probleme de sănătate, la depresie și izolare, sau chiar la deces. Un scaun rulant personalizat redă mobilitatea și speranța într-o viață activă.

4.027
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
ACTIV