În an aniversar pentru World Vision România, acest an dificil la nivel global, dar care marchează 30 de ani ai implicării sociale și schimbărilor pozitive în viața a peste 560.000 de copii și  adulți din comunitățile rurale, noi vă spunem tuturor: CONTINUĂM SĂ ÎNVĂȚĂM. Dăruim educație pentru că educația este transformatoare, este cea care declanșează evoluția unui popor.

Se spune că binele se face în liniște.  Dar atunci când se și află, Binele devine mai mult.  

Iar de 30 de ani, acești #EroiNeștiuți ai World Vision România, care fac binele fără să caute recunoaștere, fie că vorbim de profesori, psihologi, asistenți sociali, donatori individuali și corporate, voluntari sau angajați, au sădit speranța  în  viețile  a  peste  560.000 de  copii și adulți  din  500 de comunități rurale, situate în 18 județe, beneficiarii direcți ai programelor noastre. 
 
Munca acestor eroi neștiuți a avut un impact major în educație, protecție socială, sănătate, antreprenoriat social și dezvoltare rurală, intervenții în situații de urgență.

Munca noastră este acum mai importantă ca niciodată. Cu siguranţă această perioadă a pus sistemul de educaţie din România în lumina reflectoarelor, iar toate lipsurile s-au văzut clar.

Însă toţi copiii merită să aibă acces la educaţie şi doar împreună cu donatorii noştri putem face şcoala de la satele din România un loc unde copiii să poată să continue să înveţe.

De aceea, azi lansăm campania aniversară #EroiNeștiuți prin care facem un apel pentru digitalizarea şi modernizarea şcolilor din mediul rural.

DIGITALIZARE

Dorim ca până la începutul noului an școlar, 6600 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm să beneficieze de acces la educație cu ajtorul tehnologiei. Iar profesorii lor să fie instruiți digital pentru a le oferi educație chiar și în situații de criză.

MODERNIZARE

27 de școli și 6 grădinițe din comunitățile în care activăm din județele Vaslui, Ialomița, Dolj și Vâlcea primesc elevii în condiții precare de igienă: nu au grupuri sanitare moderne, dotate cu apă curentă, în incinta școlilor, încălzire sau mobilier potrivit, pereți stabili și acoperiș fără scurgeri.

Cunoaște-i pe acești #EroiNeștiuți ai implicării și impactului pozitiv din ultimii 30 de ani!
 
Fii alături de #EroiNeștiuți și dăruiește educație pentru ca noi să continuăm să învățăm copiii!

CITEȘTE MAI MULTE AICI:  https://bit.ly/2C6RVGn

1.319
SMS-uri trimise

Donează
4€ / lună

Trimite un SMS la
8864

Cod
SPERANTA