În inima fiecăruia dintre noi arde o flacără a compasiunii și a umanității. Astăzi, vă chemăm să împărtășiți din căldura acestei flăcări cu micuțul Darius Novăcescu, un suflet inocent de doar 8 anișori, care luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască.

În comuna Șinca Veche, județul Brașov, familia Novăcescu se agață de fiecare speranță pentru a-l salva pe Darius de la o boală cumplită – o tumoare malignă pe creier. Imaginea lui Darius ar trebui să fie înfrumusețată de zâmbete și joacă, nu umbrită de coridoarele reci ale spitalelor. El ar trebui să colecționeze amintiri fericite, nu cicatrici și leziuni. După două operații grele, boala nemiloasă nu dă semne de retragere, iar acum Darius se pregătește să intre din nou în sala de operații, să lupte o luptă silnică, într-un tărâm străin, departe de căldura îmbrățișării mamei și a tatălui său.Este nevoie urgentă de 36,000 EURO pentru a acoperi costurile tratamentului său vital în străinătate. E un apel către toți cei care simt și iubesc, către voi toți care știți că în adâncul inimii voastre zace puterea de a schimba destine. Ajutorul vostru poate fi salvarea lui Darius, căci pentru el, fiecare clipă fără boală e o comoară neprețuită, iar fiecare zi pe care o poate petrece în afara zidurilor spitalului este un vis împlinit.

Trimite SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul ‘Darius’. Orice contribuție, mare sau mică, poate face diferența în lupta lui Darius pentru viață.

230
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8832