Despre campanie:

Campania “Dăruiește afecțiune” este o campanie de informare, conștientizare și strângere de fonduri dedicată copiilor lipsiți de dragostea și îngrijirea părintească. În mod natural, fiecare copil are dreptul la o mamă, la o familie. În realitate, mii de copii sunt separați de familiile biologice.

În cadrul SOS Satele Copiilor România, copiii găsesc dragostea și protectia de care au fost privați și de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Despre organizația SOS Satele Copiilor România:

Misiunea SOS Satele Copiilor România începe atunci când un copil a pierdut dragostea și securitatea familiei sale biologice. Întreaga activitate a asociației pune pe primul loc interesul copiilor – integrarea într-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice. Sprijinim astfel dezvoltarea naturală a copilului într-un mediu familial, ne asigurăm că au acces la educație și beneficiază de servicii medicale, precondițiile unui viitor independent pentru fiecare copil.

Organizația e prezentă în România de 28 de ani, iar de-a lun- gul timpului, sute de copii au trecut prin cele trei sate SOS, iar alte câteva mii de copii și părinți au fost ajutați să depășească situațiile de risc.

Cele trei sate SOS se găsesc în București, Bacău și Sibiu, iar pe lângă copiii care locuiesc acolo, organizația are grijă și de ceilalți minori și adolescenți din comunitate, pentru care a înființat centre de zi și centre de consiliere și sprijin.

136.371
SMS-uri trimise

Donează
4€ / lună la 8864
Cod: MAMA