Despre campanie:

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor oferă motive copiilor care au rămas fără sprijinul parental să zâmbească și le asigură un viitor mai bun. Împreună oferim o familie copiilor care au rămas fără spriÎmpreună celebrăm primii 30 de ani în serviciul celor mai vulnerabili dintre copii. 30 de ani de familie pentru copii care au pierdut sprijinul familiei și 30 de ani de siguranță pentru cei care riscau să fie despărțiți de familia biologică, pentru că locul lor era acolo.

Câte destine se pot schimba în 30 de ani?

Știm sigur că cel puțin 100 000, dar sperăm că impactul nostru a atins și mai multe vieți! Al nostru împreună cu tine, susținător SOS, fără de care nu am fi putut schimba nici măcar viitorul unui singur copil.

În prezent, peste 1000 de copii vulnerabili se bazează zilnic pe ajutorul nostru. O donație de 4 euro lunar pentru copii, prin SMS cu textul “MAMA” la 8864, schimbă vieți!

Despre organizația SOS Satele Copiilor România:

Misiunea SOS Satele Copiilor România începe atunci când un copil a pierdut dragostea și securitatea familiei sale biologice. Întreaga activitate a asociației pune pe primul loc interesul copiilor – integrarea într-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice. Sprijinim astfel dezvoltarea naturală a copilului într-un mediu familial, ne asigurăm că au acces la educație și beneficiază de servicii medicale, precondițiile unui viitor independent pentru fiecare copil.

Cele patru sate SOS se găsesc în București, Bacău, Brașov și Sibiu, iar pe lângă copiii care locuiesc acolo, organizația are grijă și de ceilalți minori și adolescenți din comunitate, pentru care a înființat centre de zi și centre de consiliere și sprijin.

 

 

175.610
SMS-uri trimise

Donează
4€ / lună la 8864
Cod: MAMA