Despre campanie:

Prin proiectele pe care le desfășurăm atât în municipiul București, cât și în municipiul Cluj-Napoca, oferim șansa pentru 350 de copii să meargă la grădinitță și școală. Ajutorul nostru este adaptat și personalizat nevoilor fiecărui copil dintre cei 350. Hrana zilnică, îmbracăminte și încălțăminte, activități socio-educative, sprijin în efectuarea temelor, excursii, activități de consiliere pentru copii și părinți, toate fac parte din modul nostru de a a interveni.

Despre FDP – Protagoniști în educație:

În România, 1 din 5 copii abandonează școala. Principalele motive care duc la abandonul școlar au legătură mai puțin cu performanța actului educativ și cu sistemul scolar, ci mai degrabă cu educația precară a părinților, sărăcia, încrederea redusă pe care părinții o au în sistemul educațional.

Prin proiectele pe care le desfășurăm atât în Bucuresti, cât și în Cluj- Napoca, oferim șansa pentru 350 de copii să meargă la grădiniță și școală. Ajutorul nostru este adaptat și personalizat nevoilor fiecărui copil dintre cei 350. Hrana zilnică, îmbracăminte și încălțăminte, activități socio-educative, ajutor la efectuarea temelor, excursii, activități de consiliere pentru copii și părinți, toate fac parte din modul nostru de a a interveni.

235.311
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
AJUT