23 de ani alături de copii! Inimă de Copil există de 23 de ani în comunitate și este un sprijin puternic în viața copiilor săraci. Cu dedicare, responsabilitate și profesionalism, luptăm să le oferim prin educaţie, copiilor și tinerilor săraci, dar și celor cu dizabilități, o șansă la un trai decent. Peste 15.000 de copii și părinți au fost susținuţi în acești ani prin programele fundaţiei și am demonstrat, în cel mai frumos mod posibil, că Binele Face Bine, atât celui care îl oferă, cât şi celui care îl primește. Acționăm responsabil și mângâiem cu iubire de 23 de ani pentru a vindeca uneori răni foarte adânci. Astăzi putem să vorbim despre copii mai fericiți, cu o calitate a vieții mult mai bună, care și-au împlinit visurile sau care acum își construiesc viitorul.

În anul 2018, 250 de copii au beneficiat de programele noastre de educație și sănătate, iar alți 600 au primit sprijinul de care aveau nevoie. Am investit 7.500 de ore în ajutor la teme, consiliere și dezvoltare pentru copiii din centrele noastre din Galați, Tecuci și Pechea, 3.900 de ședințe de recuperare pentru copiii cu dizabilități din cadrul Centrului de Recuperare și am trimis în tabere de vară 100 de copii.În Lumea Inimă de Copil facem totul cu bucurie și inspirăm oamenii să facă bine. Proiectul “Susține un copil în școală” are ca grup țintă 120 de copii, clasele I-XII, care provin din familii în dificultate. Toți copiii vor primi, în primul rând, masa de prânz care, în multe dintre cazuri, este din păcate singura masă serioasă de care au parte.

Numai după ce ne asigurăm că sunt hrăniți cum trebuie ne vom putea concentra pe activitățile educaționale. Vor fi sprijiniți să rămână în școală, sprijiniți financiar, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, vor participa la diferite activități de educație non-formală și vor fi încurajați să-și dezvolte potențialul.

9.199
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
DAR