Jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public.

Aceasta este deviza în numele căreia, în anul 2017, ne-am propus să construim de la zero o redacție de presă independentă. Astăzi, adică șase ani mai târziu, suntem într-un scenariu mai fericit decât ne-am imaginat la început: cu o echipă formată din 14 oameni, finanțată din surse curate și transparente.

Am ajuns până aici împinși de la spate de energia și mai ales de susținerea financiară a publicului nostru, a tuturor oamenilor care au crezut și cred în importanța jurnalismului de calitate. Documentarele și investigațiile noastre au atins milioane de vizualizări, au creat dezbateri publice și au scos la lumină fenomene infracționale și nereguli grave de la vârful statului român.

Ne propunem ca în continuare să producem investigații și materiale explicative despre problemele sistemice legate de corupție, abuz de putere, lipsă de competență în funcții publice. Nu facem doar o expunere a problemelor, ci arătăm cauze, moduri de operare și eventuale soluții.

Misiunea noastră este să dezvăluim și să le explicăm oamenilor temele și problemele care le influențează viața în mod semnificativ, astfel încât să poată decide în ce fel de lume vor să trăiască și să știe cum pot contribui la înfăptuirea ei.

620
SMS-uri trimise

Donează
4€ / lună

Trimite un SMS la
8864

Cod
RECORDER