Proiectul „ Facilitarea sportului pentru persoanele cu dizabilități ” este mai mult decât un proiect social-cultural-sportiv; este programul prin care ne propunem să le oferim persoanelor cu dizabilități și celor din categorii vulnerabile, șansa la o viață normală.

Scopul principal al proiectului este de a facilita accesul la sport adaptat persoanelor cu diferite deficiențe și de a forma, prin sport, legături între oameni din medii sociale diferite pentru a promova spargerea barierelor discriminării. Asociația Club Sportiv Caiac SMile, a schimbat viețile a mii de persoane defavorizate în 5 ani de activitate, am accesibilizat pârtiile din țară și derulăm continuu proiecte sociale de suflet ale căror impact se întinde pe toate plaiurile României; și nu intenționăm să ne oprim aici. Ne propunem accesibilizarea sporturilor precum caiac, schi și gimnastică pentru persoanele cu dizabilități (în special locomotorii). Vom organiza evenimente pentru a inaugura accesibilizarea spațiilor în cadrul cărora vor avea loc activități sportive de inițiere în sport, promovare culturală și ateliere de dans, muzică și divertisment, încurajând sportul pentru toți, atât de masă cât și de performanță cu participarea activă a comunității locale și a grupului țintă. Persoanele cu dizabilități merită să fie participanți, nu doar spectatori.

Împreună putem aduce România pe drumul spre normalitate. Trimite SMS cu textul „ SMILE ” la numărul 8845 și haide să transformăm împreună dizabilitățile în abilități prin sport!

258
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8845

Cod
SMILE