Asociația Grupul Zâmbetul Nostru este o organizație nonguvernamentală, umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial și neangajată politic, din Iași, înființată în anul 2017, care are misiunea de a exercita o influență benefică asupra copiilor și tinerilor proveniți din centrele de plasament și din familiile cu o situație materială precară din județul Iași.

Printre cele mai importante activități caritabile organizate de către asociație se numără organizarea evenimentelor cu scop caritabil, pregătirea pachetelor cu alimente și cadouri pentru copii și bătrâni cu ocazia sărbătorilor de Paști și Crăciun, reconstrucția/consolidarea caselor pentru familii cu mulți copii, care se află în impas, organizarea taberelor la munte și la mare pentru copiii proveniți din centrele de plasament și din familii nevoiașe din județul Iași și organizarea Balul Absolvenților pentru premierea rezultatelor deosebite obținute de elevii aflați în sistemul de protecție a copilului din județul Iași la examenele de Evaluarea Națională și Bacalaureat. Categoria principală de beneficiari ai proiectelor noastre caritabile sunt copii și tineri proveniți din centrele de plasament și din familii nevoiașe din județul Iași.

Proiectul desfășurat în cadrul campaniei de strângere de fonduri „SMS recurent 2 Euro” se intitulează “Activități pentru susținerea incluziunii tinerilor din medii defavorizate”. Prin intermediul proiectului ne dorim să contribuim la integrarea în societate a tinerilor care provin din medii defavorizate și să venim în sprijinul lor prin organizarea de activități care să contribuie la integrarea lor mai ușoară în societate. Printre activitățile pe care le-am gândit pentru atingerea obiectivelor noastre se numără următoarele:

1) activități pentru deprinderi de viață independentă

2) activități pentru integrare pe piața muncii

3) activități non-formale, care include ateliere de teatru, de dans

4) tabere la mare și la munte (o tabără la munte în noiembrie 2023 și o tabără la mare în iulie 2023).Credem că experiența în lucrul cu această categorie de beneficiari va contribui la succesul proiectului.


SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8845

Cod
ZAMBET