În 2022, am înregistrat 187 de campanii de strângere de fonduri prin SMS și debit direct.

Munca pe care ați depus-o anul trecut se poate rezuma în câteva cifre mari: 8,5 milioane de euro strânși, sute de mii de donații făcute și încă pe atâția noi donatori.

Aceste numere ne arătă cât de mari sunt nevoile din orașele și satele noastre, cât de multe goluri sunt de umplut, dar mai ales, ne arătă încrederea uriașă pe care donatorii o au în schimbările voastre și în munca pe care o faceți zi de zi.

„Cred că generozitate și omenie sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine anul 2022, fie că privim spre organizațiile neguvernamentale, fie că privim spre donatori. Este, din nou, uimitor, să vedem că într-un an marcat de război, de nesiguranță, de inflație cu două cifre și de concedieri semnificative în unele sectoare, donațiile prin SMS și cele prin debit direct au continuat să crească”, spune directoarea programului donație.ro Camelia Mateș.

 

 

În 2022, o bună parte din organizații s-au implicat într-o nouă criză, pentru care nimeni nu era pregătit. Războiul din Ucraina a scos la iveală anduranța și viteza de reorganizare a organizațiilor, dar și căldura și empatia a sute de mii de oameni, care au donat cauzelor voastre, au făcut voluntariat și au adus noi resurse.

Citește raportul anual Donație.ro