ASOCIATIA DALIA sustine, exclusiv din donatii si sponsorizari, intreaga activitate a Centrului de Recuperare Pediatrica – DALIA. Aceste este singurul loc din judetul Arad, unde copiii diagnosticati cu afectiuni grave de sanatate, beneficiaza in mod GRATUIT, de terapii de recuperare medicala, consultatii medicale si cazare pe perioada sesiunii de recuperare.

Doneaza si astfel ajuti copiii cu diagnostice severe, sa poata continua terapiile de recuperare medicala! Fii alaturi de ei, in lupta lor continua, spre recuperare. Ajuta o mama impovatata sa isi duca copilul la terapii.In urma donatiei tale, Centrul de Recuperare Pediatrica DALIA, din Arad, va putea continua sa ofere copiilor cu afectiuni grave de sanatate, in mod gratuit, terapii de recuperare medicala, consultatii medicale si cazare pe perioada sesiunilor! Mai multe informatii despre intreaga activitate a Asociatiei Dalie poti gasi pe site-ul www.asociatiadalia.ro si pe paginile www.facebook.com/AsociatiaDalia si www.facebook.com/DALIACentruldeRecuperarePediatrica.

Ne gasesti in Arad, pe str.Dambovitei, nr 41A, la telefon 0726.433.888 sau pe email: office@asociatiadalia.ro. “Omul nu e niciodata atat de mare, ca atunci cand se lasa in genunchi sa ajute un copil!” – Pitagora

Iti multumim ca esti alaturi de noi!

601
SMS-uri trimise

Donează
4€ / luna

Trimite un SMS la
8864

Cod
DALIA